skip to Main Content

Veure, olorar, passejar,
tastar i descobrir

La geografia és una de les ciències més precioses que hi ha. I la gastronomia i el territori dues de les meves grans passions. Doneu-me un paisatge on pugui agafar aire, un tall formatge, un bon oli, una copa de vi, i ho tindré tot.

Porto anys buscant i explicant com la meteorologia afecta a la nostra cuina. No hi ha res més apassionant que descobrir i transmetre el nostre petit país.

  • Meteocook Miriam Santamaria a Catalunya Ràdio parlant herbes remeieres amb Ernest Macià
    Meteocook Miriam Santamaria a Catalunya Ràdio parlant herbes remeieres amb Ernest Macià
  • Meteocook muntanya de Montserrat amb camps blat
    Meteocook muntanya de Montserrat amb camps blat
  • Meteocook Miriam Santamaria mandarina
    Meteocook Miriam Santamaria mandarina
  • Meteocook Miriam Santamaria col
    Meteocook Miriam Santamaria col
  • Meteocook Miriam Santamaria amb pagès Pere Miquel i verdures
    Meteocook Miriam Santamaria amb pagès Pere Miquel i verdures

Torna a pensar i a llegir. Passeja i observa. Torna a dormir, i sobretot torna a escriure, Miriam

Joan Tort

meteocook @meteocook Un gran projecte! 🍇 https://t.co/AduoygkQji 14 hours ago
meteocook @meteocook Ecosistema pur! 💚 https://t.co/x3cCXLbDoB 2 days ago
meteocook @meteocook RT @gastrotalkers: Feliç Sant Jordi a tots! 🌹 Estem molt contents de saludar-vos, avui neix #Gastrotalkers, una nova mirada informativa a l… 2 days ago
meteocook @meteocook Un gran sector. Dades i estadístiques a tenir en compte 📈 https://t.co/NuyoiWwd10 4 days ago
Back To Top