skip to Main Content

Veure, olorar, passejar,
tastar i descobrir

La geografia és una de les ciències més precioses que hi ha. I la gastronomia i el territori dues de les meves grans passions. Doneu-me un paisatge on pugui agafar aire, un tall formatge, un bon oli, una copa de vi, i ho tindré tot.

Porto anys buscant i explicant com la meteorologia afecta a la nostra cuina. No hi ha res més apassionant que descobrir i transmetre el nostre petit país.

  • Meteocook Miriam Santamaria a Catalunya Ràdio parlant herbes remeieres amb Ernest Macià
    Meteocook Miriam Santamaria a Catalunya Ràdio parlant herbes remeieres amb Ernest Macià
  • Meteocook muntanya de Montserrat amb camps blat
    Meteocook muntanya de Montserrat amb camps blat
  • Meteocook Miriam Santamaria mandarina
    Meteocook Miriam Santamaria mandarina
  • Meteocook Miriam Santamaria col
    Meteocook Miriam Santamaria col
  • Meteocook Miriam Santamaria amb pagès Pere Miquel i verdures
    Meteocook Miriam Santamaria amb pagès Pere Miquel i verdures

Torna a pensar i a llegir. Passeja i observa. Torna a dormir, i sobretot torna a escriure, Miriam

Joan Tort

meteocook @meteocook 📝 Molt destacable! 👇🏼 https://t.co/rO4bQrNSao 11 weeks ago
meteocook @meteocook Un gran projecte! 🍇 https://t.co/AduoygkQji 12 weeks ago
meteocook @meteocook Ecosistema pur! 💚 https://t.co/x3cCXLbDoB 12 weeks ago
meteocook @meteocook RT @gastrotalkers: Feliç Sant Jordi a tots! 🌹 Estem molt contents de saludar-vos, avui neix #Gastrotalkers, una nova mirada informativa a l… 12 weeks ago
Back To Top